Miért?

2010.04.13. 21:40

 Talán lesz aki álságos és öncélú okoskodásnak felesleges klaviatúra tépésnek, szó és karakter fecsérlésnek gondolja majd ezt az egész blogot, igazából az ötlet nem teljesen a szerzőé, sokan és sok okból biztattak a blogírásra és a rendszeres írásra, nekem ez segít a mentálhigénia és a józan ész karbantartásához. Az ok inkább öncélű valóban mint sem a közjót szolgálná. (a helyesírási hibák jelenléte állandó lesz előre is elnézést) Még őszintébben mindíg is szerettem volna kipróbálni milyen lehet az interneten publikálni. Figyelmet felkelteni más nézőpontokra hogy ne csak azt lássátok amit látnátok.

 Előre is szeretnék szolni hogy nem mindíg leszek politika, vallás és szexmente, próbálok erre törekedni de néha nem lehet figyelmen kívül hagyni az angolban "Hot Potato"-nak nevezett témaköröket sem.

 Ha bárkinek bármi megosztanivalója véleménye, kritériuma, vagy bármilye lenne kérem legyen kedves és küldje el nekem a oznogdoc@gmail.com-ra!

u.i. Próbálok anyira rendszeresen amilyen gyakran csak tudok írni, ez nem lesz mindíg lehetséges de igyekszem.

 

Doktor Gonzo

A bejegyzés trackback címe:

https://drgonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr331919100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása